Mmm beveik orgazmas.
Šįkart gaminau su kakavos sviestu ir kakava.
Geros kokybės kakava be savo nuostabių savybių fiziniam kūnui dar balansuoja ir subtilius parametrus – atveria širdį. Prisivalgiau kakavinių saldainių ir eisiu medituot. O dangau, kaip pasiilgau visų meditacinių praktikų kartu su jumis! Kai tik viskas grįš į normalų ritmą, darysim seniai suplanuotą kakavos ceremoniją su savo partner in crime Neringa.
Receptas:
250 g raw ekologiško kakavos sviesto
panašus kiekis raw ekologiškos kakavos
truputis kokosų žiedų cukraus
becukrės uogienės
riešutų sviesto
Gaminimas:
Indas inde principu išlydžiau kakavos sviestą. Įmaišiau kakavą, įbėriau truputį kokosų žiedų cukraus. Dėjau po šaukštą masės į keksiukų formeles ir tada kelioms minutėms į šaldiklį. Po to išėmiau ir į kiekvieną formelę dėjau po truputį lazdynų riešutų sviesto ir becukrės aviečių uogienės. Po to po kelis šaukštus kakavos ir kakavos sviesto mišinio. Vėl įdėjau į šaldiklį. Po maždaug dešimties minučių išėmiau iš formelių.